MYYTY! Uudiskohde Villa Tiira Ylöjärvellä

 

4h, avok, ph, s, erill.wc, wc/khh, var, ak, tek.tila

Kokonaisala: 122,0 m²

Huoneistoala: 119,2 m²

 

Villa Tiira – moderni koti lähellä luontoa

Oletko kyllästynyt tavanomaisiin puutaloihin, jotka ovat kuin kopioita toisistaan? Juuri valmistunut Villa Tiira on sinulle, joka haluat kodiltasi paljon enemmän!

Villa Tiiran rakentamisessa on kiinnitetty huomiota tarkkaan viimeistelyyn ja käytetty kaikista laadukkaimpia materiaaleja. Talon seinärakenteet ovat Hevi Kivitalojen harkkoelementtiä, johon on valettu vankka betonirunko. Nämä takaavat energiatehokkaan talon, joka säilyy sukupolvelta toiselle.

Harkitut yksityiskohdat ja huipputason viimeistely tässä kodissa ovat jotain aivan uskomatonta. Esimerkkinä niin tarkasti tehty lattialaatoitus, ettei talossa ole yhtäkään listaa. Lattiat ovat kauttaaltaan tyylikästä vaaleata laattaa ja mukavuuden tuo vesikiertoinen lattialämmitys. Valaistuksen suunnittelussa on otettu hyvin huomioon eri vuorokauden ajat. Epäsuora valaistus ja sen säätömahdollisuudet mahdollistavat juuri oikean valaistuksen eri vuorokauden aikoina. Lattiapinnasta alkavat ikkunat tuovat asuntoon todella paljon luonnonvaloa, joten keinotekoista valoa ei päiväsaikaan tarvita… Tutustu lisää ja katso myynti-ilmoitus!