Toimintatapamme

Asialle omistautuneet

Paljon on tehty – paljon ollaan yhä tekemässä. Aidon ja reilun pelin päältä on ollut turvallista lähteä rakentamaan HEVI kivitalojen tarinaa. Vuosien saatossa paketista on kehittynyt vaikuttava kokonaisuus, joka tänä päivänä sitouttaa ympärilleen jo lukuisia myyntihenkilöitä, suunnittelijoita eri aloilta, urakoitsijoita ja rakennuttajia.

Juuremme ovat syvällä suomalaisessa rakennusteollisuudessa. Olemme toimineet jo 20 vuotta pioneerina eristeharkkorakentamistekniikan alalla Suomessa. Valmistava EPS-tehdas FinnEPS Oy käynnisti rohkeasti betonivalettavien eristeharkkojen tuotannon ensimmäisenä toimijana Suomessa. Tuotekehitys ja –tutkimustyö ovat alkumetreiltä lähtien olleet päärooleissa EPS-rakennustuotevalmistuksessa ja mm. seinärakenteemme kosteustekninen toimivuus oli ensimmäisiä VTT:llä teetettyjä tutkimuksia. Asiakaskunnastamme löytyykin useita kosteustekniikan ja hometutkimuksen asiantuntijoita, jotka ovat vakuuttuneita materiaalimme teknisestä toimivuudesta ja luottaneet sen myös oman kotinsa rakennemateriaaliksi. HEVI kivitalojen runkoratkaisu onkin tutkitusti kosteusteknisesti toimivin kivirunkoratkaisu.

HEVI kivitalojen runkoratkaisu onkin tutkitusti kosteusteknisesti toimivin kivirunkoratkaisu.

Sen lisäksi, että FinnEPS-rakennustuoteperhe on kasvanut ja kehittynyt entisestään, kattaen nyt myös lattia- ja kattoelementtituotteet, olemme myös tuoneet markkinoille kokonaan uuden tavan rakentaa: HEVI seinäelementti on omalla tehtaallamme valmistettu suurelementti. Seinäelementit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ja laadultaan samaa huipputasoa kuin muutkin EPS-rakennustuotteemme. HEVI seinäelementti mahdollistaa entistä paremmin talvirakentamisen ja mm. vesikattovalmiit talotoimitukset onnistuvat nyt ripeästi ja yhden sopimuksen taktiikalla.

Vesikattovalmiit talotoimitukset onnistuvat nyt ripeästi ja yhden sopimuksen taktiikalla.

Niin HEVI kivitalojen, kuin FinnEPS:n kehitystyön ytimessä on aina poikkeuksetta asiakas. Käyttäjälähtöisyys on toimintamme kultainen lanka, luonnollisestikin kun rakennamme ihmisille koteja, monen arvokkainta ja tärkeintä investointia koko elämänkaaren aikana. Asiakkaitamme, sekä kehittämiemme tuotteiden käyttäjiä kuunnellen, olemme luoneet tulevaisuuden kivitalovaihtoehdon, joka hakee vertaistaan. Yrityksemme johtavia arvoja ovat rehellisyys, avoimuus ja laatu, jotka kaikki pystymme vilpittömästi allekirjoittamaan. Viimeisimpinä tunnustuksina niin HEVI kivitaloille kuin FinnEPS:n rakennustuotteille on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset. Nämä tunnukset kertovat, että olemme investoineet suomalaiseen osaamiseen, työhön ja muotoiluun.

 

Talotarjouksemme on selkeä ja vertailukelpoinen

Luottamus on yksi pääarvoistamme ja haluamme rakentaa asiakassuhteemme sen perustalle. Siksi tarjoamme talotoimituksemme siten, että asiakkaalle ei jää epäselväksi, mitä tarjouksemme pitää sisällään ja mitä ei.

Tulevan rakennushankkeen kustannusten realistinen arvioiminen jo tarjousvaiheessa on mielestämme kaikkien etu ja me perustamme tarjouslaskentamme aina siihen. HEVI kivitaloilla talotoimitusten sisällöt massoittaa ja laskee rakennesuunnittelija, jolloin tarjouksemme on realistinen ja tulevan rakennuskohteen rakenteet sekä mahdolliset haastekohdat huomioiva.

Suosimme materiaalitoimittajissamme kotimaisia ja laadukkaita toimijoita. Kuten omat elementtituotteemme, myös muut käyttämämme materiaalit ovat CE-merkittyjä, turvallisia ja EU:n rakennustuoteasetusten mukaisia.

 

 

 

 

 

Pyydä tarjous!