Talotoimituksemme

HEVI kivitalo Toimitukset

MATERIAALITOIMITUS

Laadukas ja kattava kivitalomateriaalitoimitus asiakaslähtöisesti räätälöitynä kokonaisuutena. Materiaalitoimituksen sisällön laajuus on joustavasti rakennettu asiakkaan toiveiden mukaan. HEVI kivitalot Materiaalitoimitus on loistava vaihtoehto DIY- eli tee-se-itse –rakentajalle tai rakennuttajalle, jolla on osaava ja ammattitaitoinen urakoitsija tiedossa. Myös HEVI kivitalojen laaja ja kokenut urakoitsijaverkosto on käytettävissä ja yhdistettävissä materiaalitoimitukseen.

Lähetä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö!

 

ELEMENTTITOIMITUS

HEVI kivitalot Elementtitoimitus on nopea ja vaivaton kivitalonrakennusvaihtoehto rakennuttajalle, joka haluaa minimoida rakennustyömaa-aikaista urakointia. Elementtitoimitus on aina asennettuna toimitettava kivitalotoimitus.

Elementtitoimituksen ylivoimaisia etuja ovat mm. rakennuksen nopea edistyminen, rakennusaikainen kosteudenhallinta, asennusmahdollisuus kaikkina vuodenaikoina, sekä yhtenäinen saumaton betonirakenne, jonka ansiosta rakenne on tiivis, terveellinen ja turvallinen, rakenteiden liitoskohdat ovat täysin tiiviitä ja saumattomia ja rakenne on energiatehokas – valmiin seinärakenteen U-arvo jopa 0,09.

Elementtitoimitus mahdollistaa monimuotoistenkin rakenteiden toteuttamisen kustannustehokkaasti ja turvallisesti valvotuissa olosuhteissa omalla tehtaalla. Elementteinä toimitettavat rakenteet ovat heti pinnoitusvalmiita.

Tutustu ELEMENTIT -tuoteperheeseen

Lähetä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö!

 

AVAIMET KÄTEEN –TOIMITUS

Projekti- sekä BtoB-kohteisiin toimitettavat Avaimet käteen –kivitalotoimitukset kustomoidaan aina kohdekohtaisesti. HEVI kivitalot ja Avaimet käteen-toimitus on vaivaton ja turvallinen vaihtoehto rakennuttajalle tai sijoittajalle, joka edellyttää yhteistyötahoiltaan laadukkuutta, luotettavuutta, hyvää projektinhallintaa, sekä huippuosaamista ja vakuuttavia referenssejä.

Lähetä yhteydenotto- tai tarjouspyyntö!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna