HEVI kivitalot on vuonna 2013 toimintansa aloittanut kasvava perheyritys. Päätoimipisteemme on Kokemäellä, Satakunnassa, missä vuoden 2017 alussa muutimme uusiin, isompiin toimitiloihin. Toimialueemme kattaa koko Suomen, tällä hetkellä valtaosa kohteistamme sijaitsee eteläisessä Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä talojemme rakennusmateriaalin valmistajan, FinnEPS Oy:n kanssa, muuton myötä jaamme nyt jopa saman katon. Hyvänä esimerkkinä hedelmällisestä tuotekehitysyhteistyöstä, olemme tuoneet FinnEPS:n kanssa markkinoille huippu-uutuustuotteet: FinnEPS-elementit ala-, väli- ja yläpohjarakenteisiin, sekä Elementit entistäkin nopeampaan ja varmempaan seinärakenteiden pystytykseen.

Merkittävänä etappina pientalopuolella, tavoittelemme ensimmäisenä talovalmistajana Suomessa pohjoismaista ympäristömerkkiä, Joutsenmerkkiä, jopa kahdella omakotitalokohteella; Kaarinassa ja Tampereella. Samanaikaisesti nollaenergiatason kivitalo valmistui Espooseen.

Kaikkien näiden ”julkkiskohteiden” lisäksi, olemme saaneet toteuttaa kertakaikkisen hienoja ja energiatehokkaita koteja; pieniä ja isoja, moderneja ja perinteisiä, uniikkeja arkkitehtien luomuksia, sekä ruutupaperin ja lyijykynän yhdistelmästä alkunsa saaneita persoonallisia koteja, olemme kiitollisia ja ylpeitä näistä kaikista. Meille on suuri kunnia, saada olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja rakentaa yhä useampia kestäviä unelmia!

Suomalainen perheyritys on luotettava valinta: vakaa ja toimintatavoiltaan vastuullinen. Lisäksi perheyritysten toimintaan on sitoutunut paljon hiljaista tietoa, joka asiakkaille näyttäytyy korkeana laatuna.

Tutustu lisää toimintatapoihimme!