HEVI kivitalot on vuonna 2013 toimintansa aloittanut kasvava perheyritys. Päätoimipisteemme on Kokemäellä, Satakunnassa, missä juuri vuoden 2017 alussa muutimme uusiin, isompiin toimitiloihin. Toimialueemme kattaa koko Suomen, tällä hetkellä valtaosa kohteistamme sijaitsee eteläisessä Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä talojemme rakennusmateriaalin valmistajan, FinnEPS Oy:n kanssa, muuton myötä jaamme nyt jopa saman katon. Hyvänä esimerkkinä hedelmällisestä tuotekehitysyhteistyöstä, tuomme FinnEPS:n kanssa markkinoille ensimmäiset FinnEPS-elementit ala-, väli- ja yläpohjarakenteisiin.

Merkittävänä etappina pientalopuolella, tavoittelemme ensimmäisenä talovalmistajana Suomessa pohjoismaista ympäristömerkkiä, Joutsenmerkkiä, jopa kahdella kohteella; Kaarinassa ja Tampereella. Samanaikaisesti nollaenergiatason kivitalo etenee hurjaa vauhtia Espoossa ja kesän 2017 Valkeakosken talonäyttelyyn valmistuva HEVI kivitalo Minotaurus viitoittaa tietä kustannustehokkaana ja kompaktina kivitalona.

Kaikkien näiden ”julkkiskohteiden” lisäksi, olemme saaneet toteuttaa kertakaikkisen hienoja ja energiatehokkaita koteja; pieniä ja isoja, moderneja ja perinteisiä, uniikkeja arkkitehtien luomuksia, sekä ruutupaperin ja lyijykynän yhdistelmästä alkunsa saaneita persoonallisia koteja, olemme kiitollisia ja ylpeitä näistä kaikista. Meille on suuri kunnia, saada olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja rakentaa yhä useampia kestäviä unelmia!

Suomalainen perheyritys on luotettava valinta: vakaa ja toimintatavoiltaan vastuullinen. Lisäksi perheyritysten toimintaan on sitoutunut paljon hiljaista tietoa, joka asiakkaille näyttäytyy korkeana laatuna.