Sisustusta, sisustusta, sisustusta!

Kun lehdistöpäivärutistus saatiin puserrettua, seuraava etappi olikin oma kohdekuvauspäivämme! Deko ja TM Rakennusmaailma -lehdet kävivät kuvaamassa Panthera Tigriksen tuleviin, kesän virallisiin messujulkaisuihin… Taidettiinpa samalla napata otoksia myös “asuntomessujen parhaat palat” -ehdokkaiksi! 😉

Kyseistä päivää edeltävä ilta oli toiminnantäyteinen ja puunausta riitti aina pikkutunneille saakka! Erityiskiitokset vielä suurena apuna olleille Sisustus Saganin Johannalle “perheineen” kalusteiden purkamisesta ja esillelaitosta, sekä Teippitarhan Antille, lastenhuoneiden teippausten toteutuksesta!

Kun kuvauspäivän aamu sitten valkeni, oli Tiikeri edustuskunnossa ja täytyy sanoa, että ylpeänä saimme avata oven kuvaajille. Vai mitä mieltä olette?

Swedesen nahkainen Happy -nojatuoli ja rahi, Sisustus Sagan

 

Panthera Tigriksen ylellisyyspiste.

Master Bedroomin katseenvangitsija: Tapettikauppa.net:n Timantti, joka tuo paitsi blingiä, myös rauhallisen tunnelman makuutilaan sinisellä sävyllään. Parivuode kätevillä aluslaatikoilla, sekä vetoketjupäiväpeitteellä AVA Room. Ihanat, pellavaiset sekä By Nordin eläinaiheiset vuodevaatteet Sisustus Sagan. Sängyn päällä utuinen ihanuus Muotikuulta. Valaisin, Kartellin Bloom sekä Kartellin Stone-jakkarat myös Saganilta.

Tapettikauppa.netin Timantti

Leikkiä ja iloa.

Tiikeritalon lastenhuoneista löytyy mm. Pappelinan raitamattoja (Sisustus Sagan), AVA Roomin uskomattoman käytännöllisiä ja laadukkaita kalusteita: Junior-kerrossänky, Pikkuparvi, työpöydät ja laatikostot… löytyypä niistä myös hauskat seinäkuvioinnit Teippitarhan tuotteilla toteutettuna. Teippitarhan valikoimista löytyy mm. liitutaulupintaisia teippejä ja teippitapetteja, joilla Panthera Tigriksessä on toteutettu toisessa huoneessa mustat eläinhahmot ja toisessa perinteisempi, vihreä liitutaulu. Hauska idea, jonka avulla on helppo jakaa perheen sisäisiä tervehdyksiä tai muistutuksia… 🙂

Junior-kerrossänky, AVA Room

Edelleen, myös Kartellin ihanuudet, Comback-keinutuoli sekä Hi Cut-tuolit esiintyvät näissäkin tiloissa edukseen. Kaikki Kartellin tuotteet Tiikeritaloon toimittaa Sisustus Sagan Friitalasta. Valaistus on toteutettu, kuten kautta talon muutoinkin, kiinteästi Cariitin led-valaisimilla ja täydennetty uutuus-valaisinsarja Gerberan pöytä- ja kattovalaisimilla.