Turvallisuus

Rakennustuotteessa olevalla CE-merkillä valmistaja vakuuttaa, että tuote täyttää Eurooppalaisen Harmonisoidun Tuotestandardin ominaisuudet ja vaatimukset. CE-merkintä kertoo ostajalle tuotteen ominaisuudet yhdenmukaistetulla tavalla ja näin ollen helpottaa tuotteiden vertailua.

HEVI kivitalojen toimituskokonaisuuksiin valitsemme aina vain CE-merkittyjä tuotteita. Esimerkiksi talokokonaisuuksiemme päätuotteella; FinnEPS-harkolla, itsellään on CE-merkintä. Ei siis ainoastaan harkon valmistuksessa käytettävällä EPS-raaka-aineella, mikä sellaisenaan ei vielä riitä täyttämään nykystandardien vaatimuksia.

FinnEPS Oy:n tuotanto noudattaa ISO9001 laadunhallintavaatimusstandardeja ja kaikki FinnEPS Harkkotuotteet ovat tutkittuja, CE-hyväksyttyjä ja avainlipputunnuksella varustettuja. FinnEPS-harkot kuuluvat myös Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä ja merkkiä voidaan käyttää vain niiden valmiiden tuotteiden yhteydessä, jotka on puolueettomasti testautettu ja luokitus näiden tulosten perusteella myönnetty.

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna