Messuviikko käynnistyy

Työ alkaa olla tiikeritalolla tehty. Vielä muutama päivä ja viimehetken viilaukset sekä messujen aikaiset suojaukset kuntoon. Sitten olisi aika avata Panthera Tigriksen, kohteen nro 33, ovi messuvieraille, joita toivon mukaan on odotettavissa runsaslukuisina!

Kohde 33: Panthera Tigris

Panthera Tigris kohteessa suoritettiin käyttöönottokatselmus, sekä osittainen loppukatselmus kuluneella viikolla ja kohde on valmis käyttöön otettavaksi! Myös täydellinen loppukatselmuksen läpivienti oli vain hiuskarvan varassa! Tai tarkemmin sanottuna, pienen seinänpätkän, joka tarkoituksella on jätetty teknisen tilan ja autotallin väliltä vielä asentamatta. Syynä tähän, mahdollisuuden tarjoaminen talon tekniikkaan tutustumiselle asuntomessujen aikana ilman näköesteitä!

Kaiken kaikkiaan, projekti on kulkenut alusta loppuun varsin mallikkaasti ja vailla suurempia murheita tai takapakkeja. Aikaa koko projektin alkuhetkestä on tässä kohtaa kulunut aika tarkalleen 2,5 vuotta, josta varsinaista rakennusaikaa tontilla reilun vuoden verran. Nopealla temmolla on siis edetty ja kiitos siitä yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat omalta osaltaan olleet edesauttamassa tiikerin valmistumista!

Energiatehokas, ekotoimiva, tiivis, pieni hiilijalanjälki… ja vielä U-PE-A!

Valmis tiikeritalo, valmiine pihoineen, jo hyvissä ajoin ennen messujen alkua, on herättänyt kiinnostusta myös mediassa! Monesta julkaisusta onkin jo voinut bongata Panthera Tigris -talon tai parhaita paloja siitä.

Myös videotaltiointia on kohteessa tehty, mm. Meidän Talo esittelee kohteen nro 33, HEVI kivitalo Panthera Tigriksen messuviikolla julkaistavassa netti-TV:ssään. 17. – 31.7. välisellä ajalla MTV3 ja AVA esittää minisarjaa Millan ja Evan asuntomessupoiminnat, jossa tiikeritalo on myös mukana yhtenä Vantaan asuntomessualueelta valituista muutamista kohteista!

Bongaa ja tutustu Panthera Tigrikseen mediassa, mutta ennen kaikkea paikan päällä!

Messuilla tavataan!

Asuntomessut Vantaalla 10.7. – 9.8.2015