Kivitalot

Jokainen talo saa alkunsa unelmasta – ja jokainen talo on myös erilainen. HEVI kivitalo on yleensä yksilöllisesti suunniteltu, uniikki kokonaisuus, joka toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Usein hyvinkin monimuotoisesti, koska rohkea ja avoin suhtautumisemme mitä erilaisimpien unelmien suunnitteluun ja toteutukseen, sekä rakennusmateriaalimme soveltuvuus mitä monimuotoisimpiin ja haasteellisiinkin kohteisiin, mahdollistavat sen.

Vuosien suunnittelutyön ja rakentamiskokemuksen myötä, olemme kuitenkin nyt valikoineet toteutetuista unelmistamme muutamia kivitalomalleja, jotka julkaisemme havainne-, pohja- ja julkisivukuvien kera. Toivomme näiden mallien olevan avuksi omasta kivitalosta haaveilevien rakentajien pohdinnassa ja vertailussa.

Kaikista malleista on saatavilla pyydettäessä talotoimitussisältö, huonekortit, sekä sisustusvalinnat-esite. Avaimet käteen -talotoimitus on tilattavissa näihin malleihin tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle.